TimeOut Portal

Impressum

JAVNO GLASILO U OSNIVANjU

Osnivač: Centar za istraživanje medijskog prostora (CIMP)
Niš, Čarnojevićeva 3/23

Javno glasilo kreće sa radom po upisu u Registar.

 

PRAVILA KORIŠĆENjA

Pristupanjem na portal “Time Out”, prihvatate uslove navedene u daljem tekstu uslove. Ako se ne slažete sa uslovima molimo vas da ne pristupate i/ili koristite “Time Out”. Zadržavamo pravo da promenimo uslove bilo kada i obavestićemo vas o tome, mada bi bilo mudro da sami proverite regulativnost uslova dok koristite “Južna Srbija”. Smatramo da prihvatate ove uslove.

Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, kleveničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gde je “Time Out” hostovan kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje vašeg Internet provajdera ako mi tako zahtevamo. IP adrese svih postova se beleže da bi pomogle u ispunjavanju ovih uslova.

Nepoželjno je postavljati vesti i oglase koji nemaju veze sa tematikom sajta. Molimo da prilikom komentarisanja budete na temi, bez vređanja. Čitaoci su posebno osetljivi na zloupotrebu imena (ne pišite pod tuđim imenom) kao i pominjanje porodice. Nepoželjno je pominjati imena dece u negativnom kontestu.

Prihvatate da “Južna Srbija” ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka, niti će “Time Out” biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.

AUTORSKA PRAVA

CIMP je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.

Portali i ostali mediji mogu koristiti tekstove i fotografije sa našeg portala uz obavezno navođenje izvora.

CIMP će odmah razmotriti primedbe posetilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na portalu povređeno sopstveno autorsko pravo. U slučaju da se utvrdi da se radi o povredi autorskih prava, tekst, fotografija i dr. biće skinuti sa portala.

KOMENTARI POSETILACA

Kad je reč o interaktivnim sadržajima (komentarima posetilaca), CIMP zadržava pravo da ne objavi sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. CIMP ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

LINKOVI NA DRUGE VEB STRANICE

CIMP ne snosi odgovornost za sadržinu veb stranica izvan svog portala.

OGLAŠAVANjE

CIMP nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, jer se radi o poslovnom odnosu između posetioca portala i oglašivača.

IZMENE I DOPUNE

CIMP može u svako doba izmeniti dopuniti Pravila.