TimeOut Portal

Duda Ivković smatra da je Željko Obradović najveći trener svih vremena

rssBookmark and Share

10.01.2018. RTS, Sport klub

Iako je otišao u košarkašku penziju, Dušan Ivković je čovek čije mišljenje se ceni. U intervjuu jednoj grčkoj televiziji, Duda je, između ostalog, rekao da je Željko Obradović najveći trener svih vremena.

Duda Ivković smatra da je Željko Obradović najveći trener svih vremena

Ivković i Obradović godinama su sarađivali u reprezentaciji Jugoslavije, a ne mali broj puta bili su ljuti rivali na košarkaškom terenu.

"On je najbolji trener u Evropi. Mislim da niko ne može da mu priđe. Poštujem sve trenere i molim ih da se ne ljute što ću to reći, ali stvarno verujem da niko nije ni blizu Žoca. On je rođen da bude to što jeste", rekao je Ivković.

Željko je sa Fenerbahčeom šampion Evrope, a ivković smatra da će najtrofejniji evropski trener i ove sezone biti glavni konkurent za titulu, iako se tim značajno promenio.

"Sada ima težak posao u Feneru, jer u timu više nema Ekpea Juda i Bogdana Bogdanovića. Prvi je odličan defanzivac, a Bogdan je sjajan u napadu. Siguran sam da će Željko naći načina da prevaziđe to i da će spremiti ekipu za velike mečeve na proleće", rekao je Ivković.

Komentara: 0


#   Dušan Ivković   Željko Obradović
@


 


[ Dodaj komentar ]