TimeOut Portal

Duško Vujošević o Olimpiji: Daleko od dogovora, nerealno

rssBookmark and Share

05.02.2018. Mondo

Klub iz Ljubljane navodno je napravio ambiciozni plan da spoji najtrofejnije trenere "večitih" rivala. Evo šta o tome kaže Duško Vujošević.

Foto: MN Press
Foto: MN Press

Duško Vujošević selektor je Bosne i Hercegovine i izvesno je samo da će to ostati i u budućem periodu.

Trofejni trener pominjan je prethodnih dana u slovenačkim medijima kao funkcionerska želja Olimpije, koja je navodno htela i Dejana Radonjića na čelu stručnog štaba.

Južno od granica Slovenije od početka je bilo jasno da je želja da se spoje nekadašnji veliki rivali i saradnici iz reprezentacije Crne Gore - neostvariva. Isto tako, praktično je nemoguće da Duško Vujošević postane član Olimpije u bilo kojoj formi, što je dugogodišnji šef struke Partizana i potvrdio u izjavi za "Alo".

"Moje osnovno bavljenje košarkom trenutno je povezano sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine. Ništa ne može da ugrozi taj angažman", rekao je Vujošević.

Šef struke "zmajeva" nije porekao da je bilo kontakata sa Ljubljančanima, ali...

"Daleko je to od bilo kakvog dogovora. Moje zdravstveno stanje limitira obim angažovanja, a on je, rekoh, povezan sa reprezentacijom BiH. Dok god se ne uradi transplatacija bubrega, rad u klubu je nerealan... Priča sa Olimpijom nije realna".

Na pitanje da li se čuo sa Radonjićem, Vujošević je dao kratak odgovor:

"Nismo se čuli".

Tako je u startu i javno stavljena tačka da plan "zmajčeka" da na svojoj klupi spoje najtrofejnije trenere beogradskih "večitih" rivala.

Komentara: 0


#   Olimpija KK Ljubljana   Dejan Radonjić   Duško Vujošević
@


 


[ Dodaj komentar ]