TimeOut Portal

Trijumf iz Niša postaje akademija KK Partizan

rssBookmark and Share

Niš 26.12.2018.

Nakon potpisivanja ugovora o saradnji, KK Trijumf iz Niša postaje regionalni centar KK Partizan NIS za Južnu i Istočnu Srbiju.

Trijumf iz Niša postaje akademija KK Partizan

Ovog popodneva, u Nišu je potpisan sporazum o saradnji po kojem će KK Trijumf postati akademija KK Partizan NIS iz koje će najtalentovaniji igrači dobijati šansu da izbore minute u crno-belom dresu. Mlad i ambiciozan klub u kojem trenira oko 250 igrača, postao je tako regionalni centar crno-belih za Istočnu i Južnu Srbiju.

"Naša ambicija je da širimo bazu igrača na koje možemo u perspektivi da računamo, radimo na njihovom razvoju i priključujemo ih našim mlađim selekcijama. U perspektivi se nadamo da će neko od igrača poniklih u Trijumfu obući i dres seniorskog tima Partizana. Do kontakta između KK Trijumf i Partizana, došlo je zahvaljujući Raveks grupi, našim sponzorima sa kojima imamo izvanrednu saradnju kroz brend Citroen. Nakon prvog kontakta, brzo smo shvatili da nam se ambicije poklapaju i saradnja je sklopljena na obostrano zadovoljstvo", istakao je izvršni direktor Partizana NIS, Mlađan Šilobad.

Direktor mlađih kategorija Partizana NIS, Vladimir Dragutinović je izneo neke detalje saradnje.

"Treneri Partizana će dolaziti u Niš i raditi sa decom, dok će najtalentovaniji igrači dolaziti u Beograd gde će trenirati sa našim selekcijama. Takođe, članovi Trijumfa će dolaziti i na utakmice našeg seniorskog tima", izjavio je Dragutinović.

Trener i vlasnik KK Trijumf, od danas KK Trijumf, akademija KK Partizan NIS, Dušan Zdravković, izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i perspektive koja se otvara pred igračima mladog i ambicioznog kluba.

"Trijumf je osnovan 2012. godine i do ove godine smo se takmičili u mlađim kategorijama, dok od sezone 2018/19 imamo i seniorski tim u II Srpskoj ligi. Naši Pioniri su ubedljivo prvi u Kvalitetnoj međuregionalnoj ligi, ali naš fokus nije toliko na rezultatima, koliko na razvoju mladih igrača", rekao je Zdravković.

Komentara: 0


#   Partizan KK   Niš   Trijumf KK   Mlađan Šilobad   Vladimir Dragutinović   Dušan Zdravković
@PartizanBC @


 


[ Dodaj komentar ]