TimeOut Portal

Završen treći turnir u čast Miće Projovića

rssBookmark and Share

27.08.2013. Izvor: Radio Aleksinac

Finalnim nadmetanjima u juniorskoj i seniorkskoj konkurenciji, kao i u bacanju trojki, završen je treći po redu Memorijalni turnir u basketu „Mića Projović“.

Završen treći turnir u čast Miće Projovića

Organizatori su zadovoljni takmičenjem na kome je ove godine učestvovalo 26 ekipa, sedam u juniorskoj i 19 u seniorskoj konkurenciji, a posebnu paćnju svih ljubitelja košarke u gradu na Moravici privukao je naš proslavljeni as Predrag Saša Danilović, koji je bio i promoter turnira.

- Ovo je treći po redu turnir. Mi smo iz godine u godinu napredovali i unosili neke novine. Ove godine je to bila tartan podloga, a takođe se pozivu odazvao i Predrag Saša Danilović. Lično smatram da je ovaj treći turnir možda i najuspešniji, a želja nam je da naredni budu još bolji. Ciljevi su uvek viši i želje rastu – kaže za naš radio Radmilo Mojsilović iz organizacionog odbora turnira.

Mojsilović je dodao da će organizatori pokušati da obezbede stalnu tartan podlogu, kao i da zamene već dotrajale table na Stadionu za male sportove „Taš“, ali da će realizacija ovih planova zavisiti najviše od finansijskih sredstava i pomoći lokalne samouprave. Takođe, za narednu godinu najavljen je i dolazak predsednika Fibe za košarku „tri na tri“, bugarina Koste Ilijeva.

 

Komentara: 0


#   Predrag Danilović   Radmilo Mojsilović   Milorad Projović   turnir
@


 


[ Dodaj komentar ]