TimeOut Portal

Svaki koš na Kupu - za decu!

Bookmark and Share

Niš 17.02.2016. Telekom Srbija

Završni turnir Kupa "Radivoja Koraća" imaće i lepu, humanitarnu dimenziju. Telekom Srbija će za svaki koš postignut na utakmicama donirati po tri evra (u dinarskoj protivrednosti).

Svaki koš na Kupu - za decu!

Finalni turnir Kupa "Radivoja Koraća", koji će od 18. do 21. februara biti održan u Nišu, pored takmičarske imaće ove godine i humanitarnu dimenziju.

Kompanija Telekom Srbija, sponzor Košarkaškog saveza Srbije, doniraće za svaki poen postignut na svim utakmicama na turniru po tri evra u dinarskoj protivvrednosti.

Donacija, čiji će iznos zavisiti od ostvarenih rezultata, namenjena je najmlađim Nišlijama, đacima i štićenicima sledećih ustanova: Specijalnoj školi "Bubanj", Ustanovi socijalne zaštite centar "Mara", Domu za decu bez roditeljskog staranja "Duško Radović" i Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje "14. oktobar".

Na ovaj način, turnir koji nosi ime velikog čoveka i košarkaša, Radivoja Koraća, poslaće i humanu, ljudsku poruku o solidarnosti sa onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Telekom Srbija poziva sve Nišlije i ljubitelje košarke u halu Čair gde će, pored prilike da gledaju najbolje srpske klubove, moći da učestvuju i u mnogobrojnim zanimljivim košarkaškim igrama i tako osvoje mobilni telefon i druge nagrade namenjene najuspešnijima.

Nadamo se da će strelci biti raspoloženi, pa pozivamo trenere i košarkaše da se igra na koš više!


#   Niš   Kup Radivoja Koraća
@