TimeOut Portal

Rušenje Čaira pre rekonstrukcije

Bookmark and Share

21.09.2010. Izvor: Južne vesti

Rušenje Čaira pre rekonstrukcije

NIŠ – Na utakmici Srpske lige Istok između niškog Radničkog i imenjaka iz Pirota, navijači gostujućeg tima lomili stolice na zapadnoj tribini.

Pristalice pirotskog Radničkog nisu se pridržavale fer-plej navijanja, pa su rešili da nezadovoljstvo igrom njihovih igrača pokažu na tribinama. Kada je niški radnički vodio sa 5:0, gostujući navijači su počeli da lome stolice na zapadnoj tribini gde su stajali i policijaci, koji nisu reagovali.

- Stolice moramo izmontirati, dakle pokrićemo štetu. Napravili smo zapisnik o šteti, polomljeno je osamdeset stolica. Samo je pitanje kako to da obezbeđenje nije reagovalo na ovo, bila je prisutna i policija. U toku dana ćemo poslati i zvaničan dopis policiji. Neko je rekao da su navijači niškog Radničkog u Pirotu pravili štetu, pa je ovo neki revanš na našim leđima – rekao je Bratislav Ignjatović, direktor Sportskog centra Čair.

Sa druge strane, iz tabora Meraklija su nam rekli da to nema nikakve veze sa odmazdom već da je u pitanju samo grupa mladića koja je htela da skrene pažnju na sebe.

U niškom SUP-u ističu da slučaj koji se desio u toku meča, niko nije prijavio policiji.

Utakmica je završena pobedom niškog Radničkog rezultatom 5:1.


#
@