TimeOut Portal

Milan Mačvan ponovo povređen

rssBookmark and Share

09.09.2018. Beta, Mondo

Srpski košarkaš posle nove teške povrede sprema se za operaciju. "Ovo je sigurno najteži trenutak u mojoj karijeri ali na njega gledam kao na izazov, a njih je do sada bilo dosta i znam kako da se nosim sa njima", poručuje

Foto: MN Press
Foto: MN Press

Srpski košarkaš i igrač Bajerna iz Minhena Milan Mačvan ponovo je doživeo tešku povredu kolena i odsustvovaće nekoliko meseci sa terena, saopštio je danas nemački klub.

Mačvan se povredio tokom pripremne utakmice Bajerna.

Srpski košarkaš se pre nekoliko nedelja vratio treninzima nakon što je u januaru pokidao prednje ukršene ligamente kolena u meču protiv Zenita nakon čega je morao na operaciju i na višemesečnu pauzu.

"Kao i prošlog puta, dobio sam bočni udarac u koleno. Srećom, porodica je sa mnom jer mi sada zaista potrebna podrška. Biće teško, ali nije nemoguće vratiti se, boriću se za to", rekao je Mačvan za sajt kluba.

Izvršni direktor Bajerna Marko Pešić rekao je da će Mačvan i ovog puta imati svu moguću podršku kluba kako bi se ponovo vratio na teren.

"Svi smo pogođeni i saosećamo se sa Mačvanom, koji je bio izuzetno pozitivan nakon povrede u januaru i stvarno je dao sve za njegov povratak na teren. On će i ovog puta dobiti svu moguću podršku kako bi se ponovo vratio na teren", rekao je Pešić.

Milan Mačvan je u Bajern stigao u leto 2017. godine, a do povrede u januaru ove godine prosečno je postizao 10,9 poena u nemačkom šampionatu.

Komentara: 0


#   Bajern Minhen   Milan Mačvan   Marko Pešić
@


 


[ Dodaj komentar ]