TimeOut Portal

Jastrebovi u istom društvu i ove godine

rssBookmark and Share

16.09.2016. Saša Marković

U sredu 14. septembra, KK “Jastreb” iz Aleksinca je počeo pripreme za narednu sezonu.
Zahvaljujući odustajanju nekih timova da nastave takmičenje u Prvoj srpskoj ligi – Jugoistočne Srbije, "Jastrebovi" su administrativnim putem ostali u istom rangu takmičenja.

Jastrebovi u istom društvu i ove godine

Da je to prava vest za ovaj klub, moglo se videti i na prvoj ovogodišnjoj prozivci, gde se pojavilo oko dvadeset košarkaša sa željom da u narednoj sezoni nosi dres KK Jastreba.

Klub su napustili Dragoljub Šikman, Janko Džunić i Nikola Nedeljković koji su otišli U KK “Napredak” - Aleksinac.

Nova pojačanja za Jastrebe su pre svih odlični plemejker Radmilo Mojsilović (inače sportski direktor KK “Napredak”), zatim povratnici u klub Milan Stanković, Stevan Spasić, Nikola Stojanović i Nikola Vidić.

Po rečima predsednika kluba Marka Habea, Jastrebovima ove godine sigurno neće pretiti ispadanje iz lige, a bekovska linija biće oslonac tima. Stara boljka će i dalje biti nedostatak igrača na centarskim pozicijama, a trenerska palica ove godine pripala je Nemanji Goluboviću inače dugogodišnjem igraču KK “Jastreba”.

Sudeću po svemu viđenom očekuju se lepša vremena za ovaj simpatični kolektiv, vrlo popularnog među aleksinčanima jer u njemu nastupaju “domaći” igrači koji igraju srcem za svoj klub i grad. Nadamo se da ćemo se u ovu tezu ubrzo uveriti već 1. oktobra kada počinje ovogodišnja prvenstvena trka.

Komentara: 0


#   Jastreb KK Aleksinac   2.RL Istok   Radmilo Mojsilović   Nemanja Golubović   Marko Habe   Milan Stanković   Stevan Spasić   Nikola Stojanović   Nikola Vidić
@


 


[ Dodaj komentar ]