TimeOut Portal

Petar Ilić izabran za menadžera KK Zdravlje Leskovac

rssBookmark and Share

03.09.2018.

Nekadašnji igrač i kapiten Zdravlja Petar Ilić izabran je za menadžera Košarkaškog kluba Zdravlje Leskovac.

Petar Ilić izabran za menadžera KK Zdravlje Leskovac

Ilić je ostavio dubok trag u leskovačkoj košarci, a u „Zdravlju“ je prošao sve klupske selekcije, od najmlađih do prvog tima.

-Ovo je velika čast za mene i zahvaljujem upravi kluba na poverenju koje mi je ukazala. Ja sam dete Zdravlja, igrao sam u svim klupskim selekcijama a sada imam priliku da pomognem i u radu kluba i daljem organizacionom jačanju. Očekujem podršku košarkaške i sportske javnosti Leskovca jer je Zdravlje uvek imalo velike ambicije i bilo simbol i ponos grada – rekao je za Dnevnik Juga Petar Ilić, menadžer KK Zdravlje Leskovac.

Pred novim memadžerom kluba i upravom je važan posao formiranja tima za novu sezonu.

- Prioritetni poslovi su angažovanje novog trenera i razgovori sa igračima koji su nosili dres našeg kluba u prošlpj sezoni. Razmišljamo i o igračima sa strane, ali na svemu tome ćemo u narednom periodu sa upravom kluba zajedno da radimo kako bismo spremni dočekali novu takmičarsku sezonu u Drugoj ligi – poručuje menadžer Zdravlja Petar Ilić.

Nova sezona donosi nove izazove za Košarkaški klub Zdravlje koji godinama unazad s pravom nosi epitet sportskog brenda grada i jednog najuspešnijih sportskih kolektiva u Leskovcu.

sportskastranajuga

Komentara: 0


#   Zdravlje KK Leskovac   Petar Ilić
@ZdravljeKK @


 


[ Dodaj komentar ]