TimeOut Portal

KSS: Konkurs za prijavu organizacije 3x3 takmičenja u 2018.

rssBookmark and Share

10.01.2018.

Košarkaški savez Srbije je objavio konkurs za prijavu organizacije 3x3 takmičenja u 2018. godini

Foto: Info-G
Foto: Info-G

Istorijskom uspehu koji smo ostvarili prošle godine najviše su doprineli brojni turniri koje smo organizovali i svi lokalni organizatori. Već sada, brojne organizacije i lokalne sredine zainteresovane su za učešće u nekom od zvaničnih formata 3h3 takmičenja, pa je ovo prava prilika da se prijavite.

Obrazac za organizaciju 3X3 turnira 2018 možete preuzeti ovde

Konkurs traje do 10. marta 2018. godine, a posle ovog datuma KSS će, na osnovu pristiglih prijava, u roku od 15 radnih dana objaviti kompletan sistem i kalendar takmičenja za 2018. godinu.

U naredom periodu, do kraja februara, po regionalnim savezima biće održane prezentacije na temu uključivanja lokalnih organizatora u organizaciju 3h3 turnira, na kojima ćete biti u prilici da dobijete mnogo detaljnije informacije.

Popunjene prijave slati na mail: 3×3@kss.rs  i 3x3serbia@gmail.com.

Za teritoriju Vojvodine, pored prijave na pomenute mejlove, obavezno poslati prijavu i na ksv@eunet.rs .

Organizator se može kandidovati za jedan od prepoznatljivih formata 3×3 takmičenja: Prvenstvo Srbije (kvalifikacioni turnir A, B, C kategorije i finale Srbije) , 3×3 Srbija Kup, samostalni turnir…

Ukoliko dobijete organizaciju nekog basket turnira, sa Košarkaškim savezom Srbije potpisujete ugovor ili dobijate potvrdu o organizaciji turnira sa kojim možete aplicirati za finansijska sredstva kod lokalne samouprave i sponzora.

Za sva pitanja i više informacija: koordinator KSS za 3×3 basket Nenad Tanasijević +381-60-0800-444 ili na: 3×3@kss.rs.

Komentara: 0


#   KSS   turnir
@KSSrbije @


 


[ Dodaj komentar ]